Complexe vraagstukken beantwoorden: dat is wat we doen


Wij bieden in ons administratiekantoor in Breda uitgebreide begeleiding op administratief en fiscaal gebied, zoals belastingadvies, ingewikkelde belastingaangiften, enzovoort. Hiernaast staan wij ook voor je klaar om een gedegen onafhankelijk bedrijfsadvies te geven voor de meer complexe vraagstukken.

Zo adviseren wij je graag over:

Begeleiding bij je bedrijf?

Heb je groeiambities met je bedrijf? Wij staan voor je klaar met specialistische begeleiding en werken met begeleiding die voor iedereen werkt. De ambities, het vergroten van de winst, belastingadvies of marketing. Alles wat je als ondernemer nodig hebt komt aan bod. We streven naar een winstgevend en continu advies.

Doordat wij bij OAMKB uitsluitend met professionals werken kunnen wij de juiste kennis overbrengen. Onze medewerkers staan altijd klaar voor je klaar en gaan geen uitdaging uit de weg. De complexiteit van een probleem of een vraagstuk wordt juist als uitdagend gezien en daarvoor steken we graag de handen uit de mouwen. De consultant waarmee je samenwerkt kent jouw persoonlijke en zakelijke situatie, waardoor de consultant een duidelijk en helder beeld heeft en je van het juiste advies kan voorzien. Wij werken systematisch en effectief doordat we de consultant als regisseur laten werken, zodat je kosten kunt besparen.

Wil je  weten wat OAMKB voor begeleiding kan bieden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

 

 

Nu meer weten!