Ben je op zoek naar een professionele boekhouder in (de buurt van) Breda? Dan zit je goed bij OAMKB. In Breda ben ik, Laurens Schoone, actief als boekhouder namens OAMKB. Ik ben graag je partner omtrent al je financiële zaken. Behalve als boekhouder in Breda kan ik ook actief optreden voor andere bedrijven in Noord-Brabant. Snelle service en persoonlijk contact met de klant staan bij mij voorop!

Wat houdt boekhouding in?

Boekhouding houdt in het (systematisch) vastleggen van de financiële gegevens van je onderneming. Wij houden voor je bij welke inkomsten en uitgaven er zijn, en wat de vermogenspositie van uw bedrijf is. Hierdoor krijg je onder andere:

Tevens maken wij de tussenstukken voor je op, zoals de jaarrekening en het jaarverslag.

Boekhouder in Breda via OAMKB

Als boekhouder in Breda houdt ik uw boekhouding digitaal bij. Ik verwerk alle facturen en bankafschriften, maar ook alle andere boekingen zoals de salarisadministratie en de activa-registratie. Om dit zo efficiënt mogelijk te kunnen doen gebruik ik de software van Yuki. Hiermee kun je alles online inzien en is je boekhouding altijd up-to-date. In Yuki kun je bijvoorbeeld ook betalingen klaarzetten. Het gebruiken van dit soort software bespaart jou en mij een hoop tijd. Hierdoor heb je geen onnodig hoge boekhoudkosten.

Wil je meer weten over OAMKB als boekhouder in Breda of heb je vragen over onze werkwijze? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen!