Ik ben op zoek naar juridische hulp!?

OAMK werkt sinds kort samen met HBO Juristen, zodat wij ook oplossingen op maat kunnen bieden voor juridische vraagstukken. Via onze organisatie kun je een totaalpakket nemen met juridische bijstand. Wij zorgen voor krachtige oplossingen die speciaal voor jou op maat gemaakt zijn.

Door de samenwerking met HBO Juristen zijn juristen nu door het hele land te vinden op één plek: bij ons. Dat is wel zo gemakkelijk. Het vernieuwende juridische adviesbureau biedt advies op maat naar jouw behoeftes en wensen. Van tevoren wordt er een tarief bepaald, zodat je nooit teveel betaald en altijd weet waar je aan toe bent.  

Ben je al klant bij OAMKB en heeft jouw bedrijf juridisch advies nodig? Onze adviseurs verwijzen je door naar juristen die je verder kunnen helpen met jouw vragen. Wij controleren altijd of je uiteindelijk geholpen bent. Voordat je doorverwezen wordt is er altijd een juridische hulpdesk beschikbaar voor gratis advies. Als de vragen te complex blijken verwijzen wij je door en bieden een offerte aan, zodat alle partijen helder inzicht hebben van wat er gevraagd en verwacht wordt.

Accountants van OAMKB geven een betrouwbaar, toegankelijk en praktisch advies dat past bij jouw bedrijf. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen.

 

Nu meer weten!