Ons verhaal

Laurens Schoone is oprichter/eigenaar van OAMKB Breda en ontwikkelaar van de managementanalyse tool van OAMKB retail. “Als een klant zegt: ‘Als ik jou toch niet zou hebben gehad?!’, dan sta ik weer een heel jaar ‘s morgens vroeg naast mijn bed.”, aldus Laurens Schoone, eigenaar OAMKB Breda en ontwikkelaar van de OAMKB retail analysetool.
 

Vraag nu informatie aan
Laurens is geboren boven de winkel, de winkel van zijn ouders. Een echte retail familie. Je vindt ze terug in allerlei branches food, non-food, kleding, meubelen. Echt een familie van de praktijk en de werkvloer. Laurens werkte alle vakanties en weekeinden mee en ging dan ook na de detailhandelsschool, Commerciële Economie, Bedrijfseconomie en Marketingmanagement studeren. Voor hij zich toe ging leggen op bedrijfseconomische analyse deed hij ervaring op bij Black&Decker waar hij achter de schermen werkte voor bedrijven als Gamma, Praxis en Blokker. Zo leerde hij de achterkant van de retail, supply chain kennen. Een tijd lang werkte hij als bedrijfseconomisch consultant voor de retail activiteiten van oliemaatschappijen. Alles bij elkaar leerde hij dat de adviseursrol in de detailhandel hem precies past.
 
Bij EKW (de wereld van de brandstoffen) werd hij de bedrijfsadviseur, deed financiële controles van de ondernemingen en stelde de bedrijfseconomische en fiscale rapporten op. 
 
Laurens zag de wereld van de winkeliers echter veranderen. Veel winkeliers staan voor uitdagingen en er kwam steeds meer behoefte aan goede analyses, ook bij MKB ondernemers en multi-franchisenemers. Ook volgde hij de groei aan digitale mogelijkheden voor analyse tools. Een eenvoudige analysetool die precies antwoord geeft op de vragen van de ondernemer, gemakkelijk aanpasbaar is en voor een kleine prijs beschikbaar is, kwam er maar niet. In 2005 besloot hij deze tool zelf te ontwerpen. Hij sloot zich aan bij OAMKB waar de tool is doorontwikkeld tot een moderne cloudversie. Inmiddels heeft hij reacties ontvangen als: 
 
“Ah dit heb ik altijd al gewild! Wat had me dat een enorme tijd gescheeld!” 

Over OAMKB

OAMKB is een organisatie met een landelijk dekkend netwerk van ondernemende accountants, administrateurs, adviseurs en fiscalisten. Dit geeft een absolute kwaliteitsgarantie op alle administratieve vlakken. Er is 24/7 toegang tot je eigen administratie, zodat je altijd weet hoe je onderneming ervoor staat. We zijn altijd gemakkelijk te bereiken via de e-mail, Skype en telefoon. Heb je een keer een dringende vraag die niet kan wachten? Is dat op een ongewoon tijdstip? Geen probleem! We staan altijd voor je klaar.
 
Hierdoor heb je meer tijd om je passie uit te voeren. Er zijn geen onverwachte kosten, want er wordt een vaste prijs per maand gerekend, dat is wel zo prettig. De informatie van je onderneming is altijd toegankelijk en inzichtelijk wanneer je maar wilt. Als er aanpassingen zijn word je direct op de hoogte gesteld van de veranderingen. Ik begrijp als geen ander hoe belangrijk het is om een goede financiële administratie te hebben, want ik ben tenslotte zelf ook ondernemer.

Online advies bij administratiekantoor Breda

In Breda en omgeving zijn wij werkzaam als online adviseur. Naast het online contact dat we gebruiken om van elkaars situatie op de hoogte te blijven vinden we persoonlijk contact ook erg belangrijk. Daarom maken we graag kennis met je, voordat we aan de samenwerking beginnen, zodat wij samen een beeld van elkaar en elkaars wensen hebben. Dit kan uiteraard bij ons op het administratiekantoor in Breda of op een geschikte locatie voor beiden. Wil je vandaag nog weten wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op via de contactpagina.