Oplossingen op maat

OAMKB denkt niet in problemen maar in oplossingen. Al onze medewerkers hebben een proactieve houding wat resulteert in een proactieve organisatie die samen met jou wil ontdekken welke mogelijkheden het best passen bij jojouw onderneming. Ontdek onze oplossingen voor:

Wij werken samen met HBO Juristen voor extra juridische ondersteuning voor bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat wij een groot aanbod hebben aan verschillende diensten, zodat je eenvoudig hulp kunt krijgen. Op deze manier krijg je het beste advies voor je onderneming in Breda en omstreken.

Door onze organisatie besparen wij je kosten voor een boekhouder. Je bent jaarlijks minder kwijt als je ons administratiekantoor in Breda de boekhouding laat doen. Wij kunnen je administratie namelijk tot 70% automatiseren, waarmee zowel ik als jijzelf tijd bespaart, die we kunnen besteden aan andere belangrijke zaken. Alles is mogelijk bij OAMKB, we streven er naar om jouw wensen uit te voeren op een manier die het beste bij je past. Want, doe je liever zelf de administratie? Dan kun je bij ons een boekhoudpakket afnemen, en gebruik je onze hulp alleen wanneer jij dat nodig vindt.

De service die wij leveren is van hoog niveau en altijd bereikbaar. Je kunt altijd je persoonlijk adviseur bereiken via de telefoon, e-mail of Skype. Er staat altijd wel iemand voor je klaar. Zoek je hulp in Breda of omgeving? Geen probleem, wij helpen je graag. De boekhouding maken wij graag inzichtelijk, zodat je in één oogopslag ziet of er ergens bespaard kan worden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat online accountancy voor jouw onderneming kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of probeer het zelf eens uit.

Wij hebben oplossingen voor: