Partner aan je zij

Alle OAMKB-professionals zijn zelf ondernemer. Zij hebben plezier in het bijstaan van andere ondernemers en voelen zich stuk voor stuk persoonlijk betrokken bij hun klanten. Daarom zijn ze altijd bereikbaar voor een persoonlijk gesprek, een telefoontje, een mail of Twitter, Facebook en Whatsapp.

Nu meer weten!

 

Accountantskantoor Noord-Brabant

OAMKB is een landelijk netwerk van accountants, fiscalisten en administrateurs. Daarom vind je ons niet alleen in Etten-Leur, maar hebben wij meerdere accountants in Brabant. Hoewel we voornamelijk online en geautomatiseerd werken, is het toch prettig als je accountant in de buurt is. Daarom kun je ons accountantskantoor in Noord-Brabant op meerdere locaties vinden.

Komt een accountant in Roosendaal je beter uit? Bekijk dan eens de website van mijn collega Ronald van Ijsselmuide: www.onlineaccountantsmkbroosendaal.nl. Ronald is al meer dan 20 jaar werkzaam op MKB-accountantskantoren. Met hem als je online accountant kun je makkelijk online samenwerken!

Ook niet ver van Etten-Leur verwijderd ligt ons Tilburgse accountantskantoor in Noord-Brabant. Daar is mijn collega Jack van Wezenbeek gevestigd. Hij heeft al meer dan 20 jaar ervaring als (online) administrateur en financieel manager en kan jou in de regio Tilburg helpen met al je administratieve vragen. Bekijk hier zijn website: www.onlineaccountantsmkbtilburg.nl.

Meer accountants in Brabant kun je vinden via OAMKB.

In de buurt van Ettenleur vind je de volgende accountantskantoren of administratiekantoren van OAMKB: